Followers

Monday, July 9, 2012

vomit?

ya. aku seorang manusia yg xbleh makan makanan yg pelbagai dalam satu masa& jugak makan makanan yg xpernah makan. samada aku muntah. cirit birit. atau kedua2nya sekali.1st time aku makan ikan bakar, aku muntah +cirit birit. sampai hari ni jd bahan gelak dgn member2..=)

tp malam ni puas dok pikir salah makan apa. once aku habis minum segelas tea, mata terus gelap. kepala terus rasa di awangan. malam ni aku hnya makan nugget, donat,& air mountain dew... xtau yg mana satu buat aku mabuk2 nih. kalau ikutkan mesti dah lama kurus aku ni.tp apakan daya, badan yg mantap perlu di pertahankan.hahaha.tak tak. aku dah xterdaya nk menguruskan badan..

cik batuk yg masih taknak lari....masuk minggu ke 2. dari batuk yg kering kepada batuk berkahak & sekarang kembali kering. menakutkan betul.now,batuk2 lagi. semakin berleluasa nampaknya.aku xnak ambik ubat batuk. sebab insyAllah, kalau aku ambik jugak 12 jam tu dalam tgn laa..cnfrm lenaa. dgn keje yg byk. aku xbleh tido.aku pikir byk.byk. sangatttttttttttttttttttttttttttt banyaakkkkkkkkkk!

#saya hampir give up.hampir...sangat hampirrrr....benda ni smua membebankan! ni kot org kata master tu susah. skrg baru rasaaaaa.....phd lagi susahhhhh. oh. xhinginnnn ku pikir yg tu. xmo!

Friday, July 6, 2012

Ibu Bapa & Anak..

hari ni mek call....
hahaha.mesti gelak guling2 dulu.byk sungguh pesanan.


-yin, makan ubat
-yin, ambik la sppliment 
-yin, smayang sunat
-yin, cepat2 la siap tulis thesis tu.
-yin, keje dulu.
-yin, mek masuk dh duit ( yg ni best. xmintak tp tetiba org bank in.alhamdulillah.rezeki jgn tolak)


tapi yg paling best...


- yin, lepas ni kne tipu2. blajar menipu.tipu sunat..
+ bleh ke gitu?
- payah kecek dgn org warak ni. betul mcm sodekk.
+hahahahaha.warak la sgtttt...hahahaha.nyindir molekk.


 hahaa.biar hanya aku n mek je tau ape yg aku kene tipu...hahahaha.terbaik.


skrg ni bleh di kata kan hari2 mek call.memantau apa aku buat. tulis thesis ke tak. sehat ke tak. batuk lagi ke tak. raya ni balik awal ke tak. yaa..dah start dah...~ 


sbb tu aku lagi suka kalau uni ni dekat dgn umah aku kt kg.so, senang nk ulang alik... mek mmg layak jd sv no 3.. cnfirm siap projek.


"YINNNNNNNNN....WAT KEJE TAK HARI NI???"


kui2.
love u so much la mek. ayah jugakkk!
tadi mek call semata2 suruh aku dgr ayah baca al-quran....hmm. sayu je dgr.. respek syh sgt2. 5 6 tahun yg lepas, ayh bukan sorang yg bleh mengaji dgn lancar. org zaman dulu2 kan. mana nk titik beratkan pasal ngaji2 smua ni. tp alhamdulillah.... skrg siap dgn berlagu lagi...! yeayy. mek kata " kalah dah yinnn..."...hehehe.takpe.


prepare utk ramadhan. ayoyoyo. harap jgn jd mcm tahun lepas. 15 hari  bulan mengambang. so brape juzuk sgt yg dapat. smoga thn ni bleh setel 30 terus...huhu. aku bleh buat 1 hari 1 juzuk. bgn sahur jgn tido, baca. lepas subuh baca. lepas zohor baca. lepas asar baca. tunggu bukak puasa baca.malam tu baca lg. then dapat la 1 juzuk. tak biasa. sebab tu rasa cm berat.......terukkan i ..hu3.


reunion hari tu...abaikan saiz yg makin membesarrrrrrrrrrrrrrrr.huhu.