Followers

Monday, April 30, 2012

sy seorang pemalas

masa dah hampir tamat.tapi keje tak siap2.aku tau yg aku tak buat keje betul2 lagi ni.kalau aku dh hadap nk bukak fb pn tak sempat.dah berapa bulan ni, taip2 tp tak siap2. teruk.teruk.diri sdri sgt teruk. smua dah tanya bila nk habis.kene habiskan yg ni cepat2.br bleh melangkah lagi ^.^' ..tp kalau mcm ni punye speed mmg 14 tahun pn aku dok wat master je laaaahhh...Dr A tolong la ketuk kepala saya cam Dr ketuk kepala sy hari ni.hari ni dapat call nk smua keje tu esok.ESOK ok.bukan LUSA!!..tp tetap bleh update blog..wakakaa. tetiba kene buat journal.erk.journal ok.bukan conference paper..yg ni mau nya 14 juta kali edit. esok hantar 1st draft. erm.tak pepasal keje aku jd lajuuuuu.otak pn laju jeeee.....:) terima kasih Dr A... wahhh.tetiba puji Dr A. geli dgn diri sdri :P

aku berazam, datang lab pkul 8, balik pkul 6..supayaaa keje2 siap.esok 1 May pn kne datang..dok umah bukan bleh buat keje.aku tgk org bercakap, aku pergi bercakap jugak.aku tgk org dok tgk tv aku join jugak.aku tgk org wat keje, tp aku tak wat keje.yg tu tai ikut lak..hahahahaha..gilor.!.kalau dok kt bilik pn skjap2 main game.skjap2 main game.pastu tetiba pegi basuh baju.ha2.tu blm masuk lagi bab kacau org. haish.makin teruk. bukan masalah disebabkan org lain.tapi disebabkan diri sdri. tu blum masuk lagi bab hati.eh!

macam kene cari lg 1 tempat nk hntr paper je ni.ayoyo. kene pegi lagi 1 la ni.mati.mati.mana nk cari yg dekat2.yg bleh sampai dgn kereta. kalau kt kelantan lagi bagus.keh3.


okok.buat keje.buat keje.buat keje dgn bersungguh2 supaya lebih di sayangi....eh!!

kalau masuk bab hati, bleh nangis 365 hari. tp kita perlu bergembira dgn saki baki masa yg ada...bergembira!.abaikan rasa sakit di hati.hati yg sakit bleh di ubati..............Allah ada. Allah ada. :)







Sunday, April 15, 2012

:D

Menulis blog boleh menyebabkan semua rahsia terbongkar..ha ha ha...!