Followers

Saturday, April 16, 2011

mood mcm sampah?


berbekal 100 plus 325ml..................*thanx pak arab as a sponsor*
merayau sana sini demi menyenangkan semua pihak.
mmg gila lah.kerja gila.gila.gila!!!

bawak muka masam pegi sana sini.mood mcm sampah!

balik rumah berbekalkan badan y berbau, trus tido.mood mcm sampah!

buku2 bertimbun.conference papers xsentuh lg.journal2 xterusik.mood mcm sampah!

isnin submit paper.tp smua xtersentuh.isnin ni ada seminar, hati xmau pegi.mood mcm sampah!

dan mood mcm sampah sarap bila berlakunya pertambahan 'kakak2 kesayangan'....!!!

gila gila gila!!!!!

sekor prangai cam beruk.
sekor prangai cam lembu.
tp sekor2 tu semua 'bijak'...

aku bukan nk nilaikan atau samakan sesape dgn binatang or else.tp bila mcm2 hal org wat kat aku, dgn aku2 sekali dh jadi cam setan.even aku xpenah tgk setan tu camne...huk3.dan xterlintas pn di kepala aku nk mengaibkan sesape.

ragam kat makmal.ragam kt umah ni.haishhh!mcm2 karenah...

ada y sikit2 nk data.sikit2 nk gmbar.sikit2 nk itu.nk ini.itu kenapa.ini kenapa...ok.esok aku tukar no fon!!esok aku delete akaun fb!!..padan muka.aku dh uji.betapa beliau tidak peka.tidak sensitif..arghhh!!trasa dunia ni xadil..kalau aku bleh nilai y diri aku ni xsampai lg tahap buleh ajar org, knp tidak org laen pikir benda y same?TOLONGLAH...majulah sbb diri sdri.jgn makan dalam mcm tuh.seksa tau bila hak org laen tp claim sbg hak sendiri.kalau kita xpandang cermin, tak bermonolog, xmuhasabah, xmuhasarawakni lah jd!!!BOD tinggi nihh...LOS F!!

tlg jgn wat prangai cam dok umah sendri..haish.haish.haish.y ni aku xtau nk story camne.dah sampai tahap sembunyi2 dlm umh sdri dh ni.gila laaaaaaaaaaaaaaah!!!

kepala hotak aku dh xbtul..!
isnin ni jugak sv aku balik dr yaman...!mmg marbeles...TAHNIAHHHHH!!!

tlg halang gadis itu bunuh diri sbb tension ...kekekeke.
sekian...