Followers

Thursday, December 16, 2010

sayu hati

saya di sini kerna dia..
saya dpt apa y sy ada sekarang kerna dia..

dia byk tlg sy...
xterkira..

thanx dato'..
jasa dato' sgt2 saya hargai...
setulus hati saya, ank didik dato' (tp sy xsehebat anak didik dato' y laen.*kecewa*)

#################################

sedih teramat dgn khabar angin itu...
saya tahu itu xbenar!!!

kepada tukang sebar:
-logik lah ckit kalu nk wat citer dongeng tuh.cuba tgk pelakon dan jalan cite tu sesuai ke x.contohnya kalau ko sruh wardina belakon cite lucah..logik x???aku gelak je dgr cite x logik 2.tp dalam masa y sama aku menyumpah mereka berkenaan!!
- tlg belajar menghargai org y dh byk berjasa.dulu masa beliau kat atas bukan maen sorang2 tu baek.kipas mengipas lah yer...mmg aku terkilan.hilang 'kerespekan' pd mereka..hmmm

Monday, December 13, 2010

hantu kak limah

salam,
taktala waktu menunjukkan pkul 1.00 pagi.sy br balik tgk wayang..( mek, sori lewat blik...hehe).cite hantu kak limah blk kg..hahahha.

best sgt2!!..
aku gelak bukan maen lagi.terbang seme masalah.



korang tgk sendiri..betapa mengongnye dorang...

"cer cite cer cite" , " plawok, plawok, plawok", " bullsit" etc.nk pecah perooot...:))

Monday, December 6, 2010

xbleh tido

sepanjang bulan 12 ni, sehari je aku tido awl..hari laen tido lewat.aku xbleh tido,bukan xnak tido.sgt2 tensen..xtau dh nk wat camne..sakit kepala la camnih...stress tau dak!!!.camne nk setel nih...hmmm...~

Saturday, December 4, 2010

pikir sblm follow..:))

kepada y jd follower..thanx..~heeeayyy.(tgn ke bahu)

sy rasa blog ini xpatut di follow...sebab:

  • dalam ni xda ilmu y bleh di kongsi.semua sekadar catatan harian sy.adalah sgt2 merugikan kalau masuk blog y xberilmu camni..buang masa anda semua.maaf, ianya satu kerugian.
  • kepada y follow saya..sy akan follow balik.pastu tgk isi..kalau best, sy akan baca diam2 blog anda..n sy xsuka tggal jejak.adalah merugikan jika mendapat follower y xtggal jejak cam sy..tp xpe.sy tau anda xkesah.tp sy kesah.eh..ke situ plak.
  • gmbar2 saya xcantik.sbb sy xcantik.sy.so blog sy bukan cam org laen punye blog.mereka cantik.tp sy xde semua tu...saya jeles.tp ckit2 je..sy tahu sebab Allah jadikan saya camnih..dun wori.saya still gembira dgn kekurangan saya...(hati manyak suci ini hari)
  • saya pemalas..update??tggu lah bila mood sy ada.kalau tak...asek dok 'fuhhh bertahan' sampai sudah..kuikuikui