Followers

Sunday, February 28, 2010

**mencari.....**

ntah cmne aku tetibe rase nk cari sorang kawan ni....tp aku tkt nk gtau sape nama die.tkt ade y tersalah anggap.tp aku sekadar mencari seorg kawan lama.. aku dh lama cari tp xjmpe..aku sggup search kt fb, ym and fc,tp xjmpe.aku dh google, tp kuar name y bukan dok malaysia.lagi la tidak sbb kewarganegaraan mereka dikompiusi!! ..huhu.cmne nk cari??aku rindu die....aku msuk page sekolah dia dulu tp dpt gmbr die je ( GembIRa SediKiT)..skrg page tu dh private.huuuu.xbleh nk tgk dah....ntah la..mungkin kami xda jdoh.OOOOpppppSSS!!!




SRoNoK nYe kaLU DapAT JmpA dGn GenG2 PKN SG SemUJI dulU-1st bact, ms mule pKn DiperkEnalKan KAt MalAYsiA.thun 2004 KOT.aKu xIngaT.

y aKU tau aku rINdu SaaT2 itu...................:(

Saturday, February 27, 2010

PANAS!

RASA SANGAT2 PANAS......KENAPA??PARIT RAJA JE KE PANAS???
SGT2 PANASSSSS!!!!!

Saturday, February 20, 2010

berceriTA TEntanG CheNTa...

cintakah kita kepadaNya??cinta teragung hanya cinta kite kepadaNya...


kenapa dgn dia kite bleh je melafazkan ' i love u' hari2 plak tuh tp tidak pada Dia?
kenapa hari2 kite bleh je contct dia tnpa rase segan silu, tp kite punye la mls nk contct Dia?

ape lebihnye dia berbanding Dia?
knapa nk lebihkan die berbanding Dia?

tepuk dada tny selera..



~budak baek~
hehehe







Monday, February 8, 2010

up--date--

saye dah update ni...tQ


:P

Monday, February 1, 2010

alkisah ~

haiiiiipppp~~

yup.aku ponteng kelas PM ari nih..ntah pe2.aku rase aku perlu tido y secukupnye ari nih.suke suki je kan.aku kan plajar master * tumbuk aku!angkuh!dosaaa2* sbnarnye tidak!aku rase cm bdn aku xbley nk angkat tubuh ari nih.lepas blik dr punch kad td, aku hentam nasi lemak *saje nk tmbah lemak kat badan*aku tido sebab aku bace buku soil mechanic.hukhuk.seyes.ianya mcam ulit aku je....!!!!!!!!!

abaikan citer psal ari ni.kiter bercerita pasal minggu lepas otayyyy!

miggu lepas dgn jadual y pack, dgn otak y serabut *otak aku kan hari2 serabut* join seminar dari isnin sampai rabu.mcm berpinar2 dh otak aku nk proses mklumat2..heee.tp alhamdulillah.alat dlm proses nk modified.yea2!nanti pasni bleh la aku masuk dlm kotak tu...xsabaauuuu~*gedix2*

minggu lepas jugak aku, rasimah n c.wan jogging!!hehe..gelak laa.tau2 xpecaya kan.aku ni kan pemalas tahap cipan.dah tau lemak bnyk xdek la pulak rase nk buang lemak tu, nk simpan lagi ade laaaaa..*aku berbahagia dengan lemak2 di badan.hakhak* tp y beznye masa jogging *atau y betulnye berjalan* tu, bab* melintas depan ktorg.zzzeepppp!terkejutt..ms tu otw nk g recess nk g bukak gate.lpas tu cpat2 lari.hahah.nmpk sgt takut...lepas je bukak gate.nmpk la pulak si putih kaki 4 (hanjing) y suke jaga recess tu.tp xtakut..sbb si putih tu mesra alammm...KOT!!haha.tp kasut ati n slipar rasimah dah selamat kene kebas.syabbas bete!!!

aku : tadi ms g jogging tserempak dgn bab* n anjing...huhu
dia: aik, g jogging ke g zoo?

haha.aku gelak guling2.sampai ati die kate aku g zoo..waaawaaa






aku xtau nk wat pe skrg.rase menyesal xg kelas..!