Followers

Tuesday, December 6, 2011

selamat tggal anak katak...


2 3 hari ni macam2 cerita macam2 kerenah manusia.tu lah dinamakan kehidupan.nk tergelak pn ada.takut pn ada..tp tu lahhh..xbleh nk kata apa...kita yg coretkan kehidupan.kita yg tentukan..

anak katak aku dh hantar kat s.alam.merempit la jgak dari bp ni ke s.alam..nk menjerit bila tetiba si kata hijau tu kepanasan.haish.2 kali berhenti.mula2 stop sbb ada bau hangit.rupa2nya datang dari lori...fuhh.lega teramat.tp 2nd tu sbb temperature cam dh nk giler ...bergegor aku kat dalam kete tu dgn kawan...mata masing2 dok tenung meter...hahaha..lawak.lawak.tp serius tak bleh gelak!!..yg xtahan 2 masing2 dok sruh bdoa.tp dok kata awk la doa..doa awk Allah makbul..ha3.bleh ek camtu..tp last2 pakat doa gak.mintak hujan la...tp mintak hujan trun ckit2 je.sbb aku tak xpert drive dlm hujan dgn anak katak...duhh. tp aku pelik gak la..dh area seremban ke s.alam temp bleh lak maintain je...tp maintain tggi...syarat dia 1 je...jgn ko gedik nk melintas keta depan...follow la ko waima basikal pn yg ada kt depan..nazak..nazak...80km/hrs atas hgway ok..kebas kaki hny tuhan je yg tahu..tp last2 sampai gak kat sek teknik s.alam..maka skrg ni kayuh basikal la aku nk ke lab..hehehehe...*nampok benor menipu*..

hari tu g melaka.kawan kawen..g 9 org..ha2.ha2.tobat aku tak nak pegi dah kalau ramai2...1 kreta ckp la...susah nk control..susah..jenuh...


semua test aku dah siap...siapppp!!..so skrg tgh writing...:) alhamdulillah..tggal 2 bulan lg.ntah sempat ntah tidak....aim aku hjg bulan ni siap smua chapter.skrg ni aku dok menggila dgn chpter 3.chptr 1 dh siap..eh.eh..2 thn dh aku blaja.pejam celik pejam celik...:) thn depan tak tahu lg mana arah tuju...hajatnya bekerja la...n tgk la kot2 ada offer nk sruh aku sambung phd hihihi...*cam xlayak je*..

ok.nk g kejut sahur!!..slamat berpuasa 10 muharram ...

hari ni 10 muharram.sy jmpa dia..:)

No comments:

Post a Comment