Followers

Monday, December 26, 2011

nk sebut nikah pn terketor2, ni kan pulak nak nikah btl2 nikah...!


aku pernah cakap kat kawan aku yg aku rasa cam bulan 12 thun ni aku akn kawen.....haha.thanks to kaka rasi kerana ingtkan kembali..!

kisah lama.masa sedang berpacaran.tp lg 5 hari dh tahun baru..smua tu mmg tak kan jd kenyataan la.lucu pn ada sedih pn ada...gelak mmg gelak..tp dalam hati Allah
je tahu apa yg aku rasa...tp aku tahu Allah bg yg terbaik utk aku.aku percaya...tu semua kuasa Dia.

skrg ni ramai kawan2 yg kawen....tahniah semua..!

normal la kan, org lain kawen kita pn terasa nk kawen.tertanya2 pada diri sendri bila la pulak turn kita...smua tu normal..nak2 pulak skrg ni kawan2 yg kawen tahun2 lepas dh mengandung, dh beranakkkk...happy for them!

aku boleh bersabar lagi..hahaha...tak desperate k.kang xpsal2 aku tukar blog ni jd blog mencari suami..kekekeke..tak nak den!duit seposen pn takdak.ada hati nk kawen....tp dalam hati ada taman derr...:P

tadi one of my frenz tanya " antara kita 3 org sape kawen dulu"

rasi : saya rasa sy org last kawen
su: saya rasa sy org last kawen
aku: saya rasa sy org last kawen

so kesimpulannya semua tak kawen la kot.smua tggu nk lasttt je...ha3.tp serius aku akan betul2 terkejut kalau rasi yg kawen dulu....>!!!!!

gambar takde kaitan dgn isu....budak2 serumah...2nd round punye..1st-dah convo...:)

2 comments:

  1. cube tgk selang gambar ne..org bkahwin dr kiri..pas emy,nurul
    .pastu saya..then nana..
    itulah turutan kawen dlm gamba ne..amin..moga kate2 awk kt post ne..termakbul..sy kwen la dlu.

    ReplyDelete
  2. hahhaa...ye doh..aminnnn....mudah-mudahan...

    ReplyDelete