Followers

Saturday, July 9, 2011

kepadamu..

hahahhahahahahahaha...(kita gelak dulu)

kepadamu bekas kekasih..,

sedih gila kot time ko tinggal aku. ko tau x time ko msg aku bgtau nk putus tu aku ada kt kedai mkn?br nk naek motor plak tu!...nsb baek naek moto ngan member.so time tu air mata dh mengalir, dh xbleh nk merempit..mmg feeling habis-habisan lah..

dah 1 tahun 8 bulan berlalu...

aku nk ckp yang ko RUGI sgt2 sebab tinggal aku dulu...yuhuuu..rugiii weh rugii...
hahahhahahaa (tawa dlm tangis)....dem.asal ko tinggal aku weh.nape xbg aku tinggal ko..tercabar siooottttt! =)

ko rugi sebab, ko dh lepaskan peluang nk jd suami kepada seorang perempuan y baik....
(hahaha)




aku terpikir nk wat pasal ni, masa aku br balik bp..drive sorang2..haish.ni lah jd kalau drive sorang2.otak tetiba berundur ke masa lalu.nasib baek tayar kete xundur jugak....huhu sob sob..ni last la aku merapu camni..sbb lepas balik sana nanti aku pn xtau dah aku ni camne.masih bengong2 atau aku .................wallahuallam.. tapi aku mmg mengharapkan aku berubah.byk benda nk kne ubah.wpn org kata aku ni nampak baek, tp aku tau korang nk ckp hakikatnye takk baikkk kan..haha.

aku percaya kuasa Allah...kalau dh jodoh xkemana..walau dengan siapa...walau taraf pendidikan y berbeza..insyAllah.aku terima.kluarga aku trima..sbb aku mmg nk kan org y bleh bawak aku ke jln Allah...

kepada y sedang mencari, ada borang kosong x?aku nk isi ni.....

No comments:

Post a Comment