Followers

Tuesday, October 26, 2010

projek2

Kalau berpacaran
Memang banyak pantang larang
Menjaga susila
Ibubapa adik abang

Apabila berdua
Carilah tempat yang terang
Agar tidak pula
Mencuba aksi terlarang

Chorus:
Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang

Bertambah sayang

Biar malu-malu
Biar segan-segan
Kerna malu itu
Perisai orang beriman


[Ana Raffali]
Kalau berpacaran
Jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan
Jumpalah ayah dan mama

Hantarlah rombongan
Meminang dengan segera
Kalau terlambat kasih mu disambar buaya

ulang chorus

[Altimet]
Yeah
Kita sambung cerita
Kalau kamu berdua
Aku yang ketiga

Aku penambah perasa
Aku lah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa

Berani buat terima padah
Kalau tak sedia
Ucap syahadah

ulang chorus 2 kali


lagu ini sgt best...ari tu kemain lagi aku kata xnak download lagu ni..:)


ok.k..nk gtau pasal projek....

  1. alat dah sampai minggu lepas.yakni displacement transducer, pore pressure, n earth pressure cells
  2. skrg tiap2 hari duduk atas lantai.sambil tgn dok raba2 bawah box, bersama sebatang spanar..; aku rasa aku mekanik xterlatih y tak tau tukar tayar kreta..
  3. re-design kedudukan alat dlm box sudah disetelkan...pening2 seploh sen.
  4. hari ni tetiba nk kne tebuk- tebuk dekat papan lapis y aku gunakan..so, tis khamis br bleh tebuk2.esok proses memasang kaki n holder utk earth pressure cells n alat2 berkaitan.ahaaai.
  5. skrg tgh pikir camne nk pasang disp. transd. kat atas peat soil. dan camne nk letak papan tu dgn adenye si pore pressure lakkkkkk..fenim2.
  6. itu je...sepanjang 2 weeks ni keje aku.sambil2 merujuk2 buku2 di library dan jugak sambil mencari2 data peat seluruh malaysia dan juga journal projek aku....owh..semua masih dlm progress.camne den nk balik rayo????keje belambak2....


pikir2....!!esok nk wat pe..huk2.

HEPI BDAY TO MY KAKLONG...semoga sehat sokmo n panjang umur n dimurahkan rezeki n semakin kurus dan slim selepas ni..hehehe..:)




No comments:

Post a Comment