Followers

Wednesday, September 1, 2010

HARI INI 1 SEPTEMBER...

1 september 1986..~

lahirnya sorang budak y agak chubby atau sebetulnya chubby teramat dari dia kecik sampai besar. kulit dia cerah la jugak.gebu ok.masa dia kecik2 dia suka gaduh dgn org tua.dia pn kompius nape org tua suka cari gaduh dgn dia.tp y pasti mereka just nk dgr dak kecik y chubby tu sebut " aku xnak balas, biar tuhan balas"...then mereka akan senyap.senang!

dak kecik y chubby dgn kulit cerah lah jugak ni sgt2 senang nanges atau dgn kata lainnya manja..hu2. y dia tahu ape y dia nak dia kne dapat.tp dr kecik dia dh idup susah.kluarga dia xajar dia hidup mewah.cian dia..dia jeles gak kdg2 sepupu2 y lain dpt naek keta besar, tp dia naek motor buruk ayah dia je, naek kete buruk ayah dia je.dak kecik ni dari kecik tanam azam (cian ko azam muda2 dah mati) utk berjaya.budak kecik tu dh tgk betapa susahnya idup mak ayah dia.si emak buat roti goreng hantar ke kantin.si ayah seorang jaga sekolah.pegi sekolah naek motor.ayah budak kecik tu selalu sakit2, so arwah abg budak kecik tu y akn teman ayahnya ke sekolah.kecian ayah budak kecik tu.ank kesayangan dia dah xde..Allah maha Esa.emak budak kecik tu siang hari menjahit baju.budak kecik tu tgk je bila emak dia sakit2 belakang.lenguh2 badan.budak kecik tu pasang azam lagi ( cian ko azam).nak berjaya..

budak kecik tu ada prangai buruk. dia sorang y xsuka bgn lambat kalu hari sekolah.kalu bgn lambat budak kecik y chubby tu akan buat mcm2 alasan utk xke sekolah.dia akan mengamuk satu rumah.cian mak ayah bdk kecik tu..terukkan budak kecik tu..duit saku pegi sekolah RM1..byk tu.mcam2 bleh beli kak kantin kakpah n kedai moksah.

bila dah masuk sekolah menengah, budak kecil chubby tu jadi makin chubby.so dia dh xjadi budak kecik, dia budak besar y chubby.

di sekolah menengah budak besar y chubby ni seperti dulu lagi.katak bawah tempurung.bdak besar y chubby ni apply macam2 utk ke sekolah y lagi baek.dapat.tp ditolak..budak besar y chubby xbersedia nk membesarkan body sorang tanpa keluarga.owh...!

tp dengan result spm, bdak besar y chubby ni dpt ke matrik.tp masih xkurus2..xpe laa budak besar.dah xde rezeki.maka ke kolej mara kulim la jatuhnya budak besar y gemuk ni..setahun..budak besar y chubby maen2.result hancur.sbb budak besar y chubby dh mula maen hati, cintan- cintun, jiwang karat berkarat2, kasih xkesampaian dan sebagainya..cian hati.*bangang*

bdk besar y gemuk eh y chubby tau result die masih lepas utk ke uni..so dgn xkesah dia apply uni.tanpa pikir nama u, lokasi u..sikit pn i xkesah kat u.eh..dia mintak ikut kos.cian sehh..civil engineering!!.( dulu xtau pn awam in English tu civil) seeee????

tp xpe...budak besar tu dh kurus..TIPU!!!!

budak besar y makin besar dan chubby tu belajar bersungguh2..dgn byk2nya kekejaman y berlaku masa belajar, dgn kepulauan manusia2 terhadap dia..sungguh sadis.(aku dh menitis air mata cite sal dak gemuk ni!!).xpe..dak besar makin chubby tu study sungguh2.dan alhamdulillah.grad dgn 2nd upper..( dgn kegembiraan berganda pada sem 5 dan 6 = 3.87 n 3.76..keji x??nk gtau dalam ni jugak.)

dak gemuk sambung belajar...!

yeeaa..serius bagus kan dak gemuk tu.
dan ...

hari ni 1september 2010, genaplah 24 tahun dak gemuk y makin gemuk dan xkurus2 wpn dh makan jus mate 5, eh eh..tersasul...~

epi bday dak gemuk.!!..
epi bday aiin, epi bday yin.epi bday aku...huahuaaaa...~

1 september 2010 ~ di bulan puasa y indah~ semalam merdeka day.aku xtipu ok~indahnya dunia jika hari2 adalah seperti bln Ramadhan~.....

**gemuk xbest.chubby tu cam manje ok!.sedap..


2 comments:

  1. mokcik,,epi besday!!!jom bukok poso skali..=D

    ReplyDelete
  2. selamat ari lahir aiin(syg)~~. bgus ayat dalee ni kn.hehee

    ReplyDelete