Followers

Sunday, July 11, 2010

jawab SoklAn bebaiK

1.ape name blog dan kenape letak name tu?
+mANgkuKTingkATBerkATa-kATa+
# aku suka nama ni.xda sebab y specifik, pasifik mahupun antartik#



2.apa url blog anda dan dr mane dtgnye namanye?
http://mangkuktingkatberkata2.blogspot.com/
#merefer kepada nama blog..xkan aku nk letak nama aku kat situ..tamaooooo2!#



3.apa method penulisan anda?
#method??if ade cikgu BM y TERbace blog ni, tlg la gtau..aku tatau..?#


4. pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
# pernah je.SEKARANG ni aku rase cam nk hapuskan blog ni.sgt2 malas nk update.sgt2 malas nk gtau kt org perkembangan sndiri.aku dalam dilema sebenarnya.:)#


5.pernah ahli keluarga baca blog anda?

#pernah.dulu...abg aku google name die...kluar blog aku.ank sedara aku google name die, siap kuar gmbr die y aku letak dalam blog ni..dan2 je cerita pasal blog aku femes kat umah.tp aku delete semua tu dgn harapan xdijejaki.tp sampai sekarang aku dijejak...huhu#



6.apakah perasaan anda bila ade org kate blog anda buruk sedangkan ade yang kate cantik?
#peduli ape aku.kalu ko rase blog ko lagi cantek, meh tunjukk kat aku..kalu xcantek siap!!.haha..citarasa masing2.depend pada diri masing2.so xyah la susah2 pikir blog aku ni cantik ke x..as long as blog ko cantek, ko diam2 sudahhhh#


7.bile blog anda di beranakkan?

#jap2.ko rase blog bleh branak or di beranakkan ke x???pikirkan dan selamat beramal....hahaha#


8.siapa org pertama yang tahu anda ade blog?
#aku rase cam aku je org pertama y tau aku ada blog.org laen aku xpasti.y aku betul2 pasti ...aku laa y tau dulu..=P#


9.apa perasaan anda bila org mengatakan tentang blog anda di campus?
#hmmm..aku gelak kuat2.cam suatu ketika dulu..ceh2.mase print poster psm.terkena gak la aku dekat ustaz din.dan2 warning " jgn dok wat masuk blm mangkuktingkat plak...".lebih kureng cam tu lah.aku xbrape nk ingt..tp aku kene gelak n ak of koz la tumpang gelak sekaki..huhu#


10. sila senaraikan 5-10 orang yang nk di tag

#sape2 y rasa nk menjawab silakan...#

No comments:

Post a Comment