Followers

Monday, May 3, 2010

entri xmacam entri

Beberapa ari ni asyik berfikir je..hmm.

jasad aku tenang.tp minda aku celaru!!


PERANGAI OH PERANGAI

aku xsuka perangai aku y suka share segala cerita dgn kwn.seriously, aku punye perangai ni xbleh nk kikis since aku kecik2.mungkin aku rasa lebih lega dan lepas tu aku dah xyah pikir dah semua tu lagi.means that aku xperlu pikir benda same 2 3 kali.
BODOH!
kalu dah semua benda share ape y menjadi "PERIBADI"??
semua benda bagitahu org lain.
aku nk belajar berahsia.aku nk jadi perahsia..
tlg la ajar aku...:(
BERCAKAP DENGAN PERASAAN

aku xhebat..xsehebat org2 y aku penah kenal,penah jumpa!aku sgt2 down ari ni..apb mendengar pandangan seseorang mengenai master by course n by research..kecewa!terkilan!sedih!kenapa pandangan manusia sentiasa berubah??aku cuba bertahan depannya.mendengar dengan teliti setiap bait2 y dia karang.sgt2 terluka............knpa dulu cakap lain sekarang ckp lain??tlg la sembunyikan pandangan anda.biarkan saya menyelesaikan masalah saya.pandangan anda membuatkan saya LEMAH SEMANGAT..:(



INGIN MENGGAPAI BINTANG DI LANGIT

aku hanya merancang tuhan yang menentukan
jangan ditanya apa impian aku
sbb aku impikan sesuatu yang tggi utk di capai
tp masih sedar akan kemampuan diri




seolah2 apa y aku lakukan sekarang ni adalah SALAH..atau mungkinkah aku telah TERSILAP LANGKAH???

lepas upsr, aku dpt tawaran ke sekolah *&%$*$#@ tp aku xnak pegi
lepas pmr,saja gatal mintak teknik
dapat.tp xnk pegi jugak
dengan result spm y xmemuaskan hati
dah la dpt result time kat plkn sg semuji
masuk matrik
xterfikir nk masuk u amik dip
kononnye nk jimat umur
dengan 3 org dak pompuan sekolah aku
disebabkan result fizik lg ok dari bio aku diletakkan dalam aliran fizik
( time ni aku redha je, org bg peluang nk tukar aku xnak.sbb aku pikir result fizik aku lg ok)
result matrik : HANCUR LEBUR--padan muke aku!
sebab memain je keje
-makan megi ruski
-outing
- gosip
-menggedik
- menggatai
- xfokus
- dan sebab utama: aku xtahu nape aku ngantuk biler dlm kelas!!

aku x risau sbb dgn result tu aku still leh masuk u
tp xtahu nk pilih kos ape
time tu XNAK JADI CIKGU
nk kos engineering
tny my bro
die kata amik civil
tp aku nk electric
die xbg..( aku agak terkilan time tu)
sbb tu aku wat seme pilihan aku civil civil civil!!! ( sila buat keputusan dalam keadaan sedih)
wpn dalam hati berbunga2 dgn electric..:(
xpe..aku redha...
sbb everytime aku wat keputusan aku dah nekad xkan menyesal
hati terubat bila mase bljar civil ade gak electric
tp y asas je
ok la..sedikit gumbira!yeehaaa..
4thun di alam civil
alhamdulillah

aku dah grad!

tp lepas tu aku wat kputusan terburu2
tanpa pikir panjang
menyebabkan aku terikat...terikat...melekat...tersekat...!!!

maaf..aku dh xbleh teruskan...

.

.


.

.

.

.




SELAMAT MALAM SAYANG





kata faizal tahir..:)



4 comments:

  1. jangan pandang belakang deh..usaha n doa ubt kita kan syg..

    ReplyDelete
  2. aku sekeh gok la budok ni kang..haha

    ReplyDelete
  3. wah g pangkor....npe x gtau...klu x leh adjust bagi pakage murah2 ja...haha

    ReplyDelete