Followers

Monday, April 26, 2010

dah jumpa!!

aku dah jumpa org y aku nak cari....ingt x dulu aku da gtau nk cari org.(macam la ade org baca blog ni..hehehe..)


aku dah jumpa...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tadi je br jmpe.trus nk share cni..hehehe..
camne aku cari???kisah nye camni..da dak mtrik aku dulu satu sekolah ngan dia.so aku search la dalam list kwn aku tu..ada la dalam 390++ memberzzzz!!LETIH!.huhu..aku ingtkan dh xjmpe.camne ntah aku bleh klik satu member ni.pastu siap cek smua gmbr die.padahal utk y laen aku xcek semua pn.just kenalpasti muka...dan...aku jmpa gambar dia dan kengkawan...heee...yeehhaaaa~agak gumbira la~

nk tau tak....DIA TELAH MEMBESAR DENGAN SIHAT DAN KUAT!!hahaha..xsia2 aku belajar lupakan dia.opsss!!!aku doakan dia bertmbah besar dan sehattttt...amin..:)


tapi aku jmpe gmbar je la..:(
dah la gmbar masa mei 2009..:(


#entri ni terhasil akibat xbleh tido, aku tgh sakit perut#


2 comments:

  1. boh lagu follow me nyanyian uncle cracker syg deh..heee

    ReplyDelete