Followers

Thursday, April 1, 2010

bila dah terlebih bijak..

seyes keterlampauan tensen!

aku wat kputusan utk tidak ke u*****.( td dan2 je nyohor ke syida n auli..huahuahua)

sebab?? aku xpham nape org2 tu xsuke aku!

adakah aku terlalu bijak??
- bijak ke bodo bukan ukuran.as long as sedar diri.tu dh ok. org xkejar dunia semata2, akhirat pn nk kene jg gak.

adakah die takut rahsia nye terbongkar?
- ak xheran la weh.nk wat pe pn wat la.dosa pahala masing2 tanggung.ni y wat ak nk nyupoh nih.nate berukkkkkkkkkkkk!!! (lega ckit)

adakah kerana ada y bawa mulut y bukan2 pasal aku??
- bawak la..bawak sapa mati prangai gituh.FITNAH la aku.buat laa...kalu dulu org wat gini kat aku, result sem tu msti gempak.huahua.buat la..untung2 aku dpt PHD trus..

aku xkesah la pegi ke x..aku pn bukan terhegeh2 nk pegi la.lepas ni ak xkan g mane2 progrm without my sv. ..!!!!

ni lah kes nk maroh kokram laen, org laen y kene...seee??sia2 belajar tggi2.

esok, ak nk tny sv aku nape org tu marah sgt kat aku..kt tggu jawapannye.

p/s: korang nk ke ikut program universiti, tp pe2 jd kat korang tggjwb korang sdri..hmm.klu tetibe xcident n cedera parah otw nk g tu, cmne..aku dh la dbawah tggjwb diri sendiri...ktnya org laen pegi sbb program, aku plak pegi just jln2 je...(sampai camni sekali die bnci aku)..


aku xtau nk salahkan sape..mgkin salah aku...:(

(susah jd org xchantek ni.nk kene seksi2 dulu br org sayang.huh! jgn tekejut kalu sok ak telanjang g lab!!)

6 comments:

  1. pergh...telanjang gi lab.ngehehehe
    apepun sabar ye! >_<

    ReplyDelete
  2. btul jg katanya tu...bkn dia benci tp sbnrnya syg...bmbg kut2 ada ssuatu yg x d ingini blku pd aiin,klu ada something happen...sapa yg susuh...aiin dn tntu lh dia yg sygkn aiin...

    ReplyDelete
  3. ayana asham- jom la join.yea2~xsabar nk telanjang.haha..tensen la.tu mereng jdnye..huhu

    allin- situasi xseperti y disangkakan...

    ReplyDelete
  4. wei..klo mu nk g tlanjang,oyak..aku nk tggu kt lab,nk tgk..hahaha..GiLO!!haha..yen,,cm tau je shape..hihihi

    ReplyDelete
  5. sabau je lh...ada le rahmat dsblik seme tu...

    ReplyDelete
  6. cinderella,

    nati aku roger deh.bwok kamera etek.rakam wehhh.`
    meme mu tahu..hahaa.aku bose dh weh idup ginim.manusia bermuka2+ sellfish+ xpenah nk pikir org laen= ????

    huhu..pe pom.ak nk ajok mu tlanje samo2.hahaha

    ReplyDelete