Followers

Sunday, March 28, 2010

i miss my ...

rasa macam dah lama tak update blog..(i miss my blog..heheh)

nak bercerita pasal apa ek..hmm..berfikir sebentar ye..

1) pasal progress report
~ dah siap and aku dah ke bilik sv aku, tp last2 aku tak jadi hantar.hehe. then sv kata, tak pa la nanti hantar isnin ni.kalau hantar sekarang pun saya tak sempat nak baca..:)
~sekarang aku nak tambah2 sikit pasal methodology.doakan aku dapat buat betul2 yer.skrg ni tgh tertunggu2 bila nk present.takut..tapi yang penting aku nak release n rest sebentar.otak dah memang agak terbeban dengan segala jenis masalah..

2) berjalan2 makan angin
~ rasa cam nk g genting dgn kawan2 ( hope jadi lah yer bulan 4 or awal bulan 5 ni)
~nak ke langkawi dgn family ( yang ni dah confirm, insyAllah akhir bulan 5)


3) motor aku rosak
~ haah!sakit hati betul..motor bocor kot. dah 2 3 hari menumpang rasi ..malu..:(


4)kfc
~ bulan ni dah makan kfc, so no more kfc after this...ok ain??(huhu..xok..i miss my kfc.)


5)baju dah basuh, kain dah lipat, dah mandi,dah makan, dah bukak fb, dah msg2, dah dah dah.semua dah..

so skrg....................saya mahu siapkan methodology~~~!!bye


ya Allah, rindu nya aku kat mek and ayah....:(

2 comments: