Followers

Wednesday, March 17, 2010

**bila aku waras...**

Alhamdulillah..akal waras aku tetibe terfikir.aku patut bersyukur padaNya sbb walau macam mana pn rupa bentuk aku ( aku udoH + xNormAl+ gilE2+ kdg2 agak beNgoM seketika ..aku akui..hi2)..aku masih lagi diberi peluang bernafas di bumi Allah ni.bagus kan akal aku ari nih.nah akal amik 20sen!!..hee :)


masalh aku ( dlm ntri lepas) xsetel2 lgi.ayoyoyoyo! biler mhu bertindak hah?trukk kan..bkan teruk .actually ( peewit, kalu kt kelas aku ms d KMK (kuliM) dulu, sape2 sebut actually akan dianggap hebat BI..hahah.aku ingt lagi time tu kalu xsilap aku Terrey kot y present kt depan.kelas en shazmi kot. mase tu seme org gelak. aku xingt sgt dh name dorg.muke tu insyAllah aku cam.kalu ade soklan sruh suaikan muke n name dak kelas aku dl, bleh lagi kottt aku menang..sape eh, makyo, haris, zam kecik n besar, mc sha, achik, kakmah, huda, maliki,nabilah, nasir dll..aku ingt lg, tp xkan nk tulis semuaaa..)..berbalik pade cerita asal. actuallay, hee, aku dh g cr sv aku hr ni.tp die xdak...so esok2 la plak ye.dgr kate smpai ke esok die ngak adeeee....


aku betul2 dh nekad ni..tp ade la dlm 15% keraguan telah meningkat!!!!kak peah betul la ..huhu.pg td 99% yakin je....waaaaaaaaaaaaaaaaa...


apa nak jadi ni..


apa nak jadi....?


apa nak jadi...??


sampai sekarang xkawen lagi.....looooolololo..haha.

(xdek kaitan ye)

nk tiddddddddddddddddddddddddddo::::::::))

2 comments:

  1. yen..mu gilo eh?hahaha..gud to know, u already ok..=p

    ReplyDelete
  2. hahaha..aku gilo dh lenih.weh, entri ni aku wat b4 aku dpt pggilan itu...:(

    ReplyDelete