Followers

Monday, February 1, 2010

alkisah ~

haiiiiipppp~~

yup.aku ponteng kelas PM ari nih..ntah pe2.aku rase aku perlu tido y secukupnye ari nih.suke suki je kan.aku kan plajar master * tumbuk aku!angkuh!dosaaa2* sbnarnye tidak!aku rase cm bdn aku xbley nk angkat tubuh ari nih.lepas blik dr punch kad td, aku hentam nasi lemak *saje nk tmbah lemak kat badan*aku tido sebab aku bace buku soil mechanic.hukhuk.seyes.ianya mcam ulit aku je....!!!!!!!!!

abaikan citer psal ari ni.kiter bercerita pasal minggu lepas otayyyy!

miggu lepas dgn jadual y pack, dgn otak y serabut *otak aku kan hari2 serabut* join seminar dari isnin sampai rabu.mcm berpinar2 dh otak aku nk proses mklumat2..heee.tp alhamdulillah.alat dlm proses nk modified.yea2!nanti pasni bleh la aku masuk dlm kotak tu...xsabaauuuu~*gedix2*

minggu lepas jugak aku, rasimah n c.wan jogging!!hehe..gelak laa.tau2 xpecaya kan.aku ni kan pemalas tahap cipan.dah tau lemak bnyk xdek la pulak rase nk buang lemak tu, nk simpan lagi ade laaaaa..*aku berbahagia dengan lemak2 di badan.hakhak* tp y beznye masa jogging *atau y betulnye berjalan* tu, bab* melintas depan ktorg.zzzeepppp!terkejutt..ms tu otw nk g recess nk g bukak gate.lpas tu cpat2 lari.hahah.nmpk sgt takut...lepas je bukak gate.nmpk la pulak si putih kaki 4 (hanjing) y suke jaga recess tu.tp xtakut..sbb si putih tu mesra alammm...KOT!!haha.tp kasut ati n slipar rasimah dah selamat kene kebas.syabbas bete!!!

aku : tadi ms g jogging tserempak dgn bab* n anjing...huhu
dia: aik, g jogging ke g zoo?

haha.aku gelak guling2.sampai ati die kate aku g zoo..waaawaaa






aku xtau nk wat pe skrg.rase menyesal xg kelas..!










5 comments:

  1. rse2la mokcik dkt umh kito 2 bubuh gapo eh suh tido nyenyak pah mkn nsik pg xdi?budu terlebih kot dale nsik tue.huahua..

    rasi said: slmtkah kalu kito sepak dio?xleh sero,,sbb dia ore biso..bhya kito,nati jakik kebisoan 'org tue'

    ReplyDelete
  2. cinderella- aku ikhlas laa..kot.haha.aku rajin weiii

    teruterubozu-bkpo payoh sgt nk ejo namo awk.haha..mokcik tu bekenan kt i.tu die bace ayat2 kasi i lentok tu.haha.sapo sepak sapo?heeeee...kaki i terakat dh niii

    ReplyDelete
  3. kite duola sepak dio..bakpo demo nk sepak ambo plop ne..sistem barter yep..hemoi2

    ReplyDelete
  4. kite nk sepak sape sebnarnye nih?hahaha..i ni lampi ckit kalu dale tulisan..haha

    ReplyDelete