Followers

Sunday, January 24, 2010

sebokkkk laaa

aku xbleh tido...~syabbas bete~
tgh tggu subuh..pastu br leh tido..

mcm2 aku pk...hakhak
blurrrrrrr semacam jek nih.adeh.

knapa aku d sini n masih d sini sdgkan keinginan utk dptkan itu dah xdek!lol
prof xmo bace ke blog aku nih?
tireeeedddd laaa.
1001 juta masalah.

mggu depan mggu y berat sesangat!!
mane nk setel pasal alat-nk service-modified-discuss dgn mr eric-alaahhhhh~
mane nk cek instrument ape y nk gune kt dlm kotak ajaib IR agus tu.yer.die senyum je bile aku ckp nk gune alat 2.opps!
modify kotak ajaib tu jadi ape?hmm.aku nk wat cm sarang tikus leh?hee
tetibe aku wat 2 janji pade hari selasa ni- ke utm dgn prof or stay @ recess dgn mr eric?which one?both penting..ayyaak!nk split tubuh pegi follow prof n stay kt recess.omg.sape bleh tlg aku.2 2 tempat aku nk kne g..(kalu ade sesape tawar diri nk ambikkan tesis pak anuar kat aku kan bgus)
aku kene join y taklimat gune alat tu.perghhh!mulut2.awat rajin sgt nk stuju..kan xpasal2 kne bgn pagi.amikk!!-cube zoom sape trainer.bukan aku la.hee.dulu pegi y mata saleh mane ntah , tp xdpt sijil...lololololo.y ni hope dpt.
ade bende nk kene setel b4 rabu ni.tp isnin ni dh kene antar.tp aku xwat lg.nape?ntah.....aku dah xnak itu kan...heee

dah subuh.ayuh semayang!!!

3 comments: